Stats update!

Het gaat steeds beter met ubuntastic. Bijna elke dag trekt de site meer bezoekers dan de dagen er voor en we zitten nu al enkele dagen ruim over de 250 unieke bezoekers per dag. Ook Google beoordeeld de site goed en krijgt al een flinke tijd pagerank 4 toegewezen (wat betekend dat we op veel van de besproken onderwerpen op de eerste pagina of zelfs in de top 3 van Google terug te vinden zullen zijn).

Stats van Ubuntastic 10 september 2007

Ook binnen de weblogs van Nederland gaat het de goede kant op, ubuntastic staat nu op plekje nummer 10 van alle Nederlandstalige weblogs op WordPress. En dat is gezien het onderwerp zeker geen verkeerd resultaat. (Het kan zijn dat trouwe lezers me dit al eerder hebben horen zeggen, ik was toen we op plekje 32 stonden ookal verbaast dat Open source toch zoveel interesse wekt ;))

Ik zit er dan ook aan te denken om met meer mensen aan de site te gaan werken zodat er meer artikelen op kunnen komen te staan. Ook ben ik benieuwd waar de voorkeur van lezers van de site ligt.

Dus heb je een goed idee voor een tutorial of zou je ergens graag een uitleg over willen zien laat dan een berichtje achter in het comment systeem of mail naar: ubuntastic [at] gmail.com

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: